STARE DE FAPT
http://staredefapt.ro/primarul-craiovei-vizita-de-lucru-la-institutiile-din-subordine/
Export date: Sat Sep 22 22:35:19 2018 / +0000 GMT

Primarul Craiovei vizită de lucru la instituțiile din subordine


genoiu stradaMihail Genoiu, primarul Municipiului Craiova, a realizat o vizită de lucru pe șantierele din oraș dar și la câteva instituții din subordinea Primăriei Craiova în cursul zilei de miercuri 11 aprilie.

Acesta a menționat câteva detalii despre strada Carpenului ce va deveni Bulevardul Carpenului. Bulevardul va avea 4 benzi de circulație (2 pe sens), se va proceda la casetarea canalului, canalizare (atât pluvială cât și menajeră), spațiu verde amplu, asfaltarea întregii străzi. 


”Lucrările vor începe chiar în acest an! Azi am fost în teren alături de viceprimarul Stelian Bărăgan, de conducerea Companiei de Apă și colegii din Primăria Craiova pentru a face o analiză la fața locului”, a afirmat edilul din Bănie.


”Am vizitat astăzi serele REAADPFL Craiova. Prin aceste sere trec toate plantele care înfrumusețează Craiova. Unele flori sunt mai vechi, mutate din diverse locații în serele încălzite pentru a trece peste iarnă, altele sunt crescute din semințe, aclimatizate și apoi planatate în zonele verzi ale Craiovei. Aceste sere au fost abandonate iar de 5 ani sunt reabilitate și folosite de către inginerii RAADPFL”, a precizat primarul Municipiului Craiova, Mihail Genoiu.