This page was exported from STARE DE FAPT [ http://staredefapt.ro ]
Export date: Fri Aug 17 15:24:35 2018 / +0000 GMT

Președintele PSD a vorbit despre emoția mitingului de sâmbătă. Peste 15.000 de doljeni au fost în Piața Victoriei”Nu pot spune că a fost o emoţie pozitivă, a fost o descărcare a celor din Piaţă. Noi am făcut mitingul ăsta din mai multe motive. De a protesta puternic împotriva acestui sistem odios, pe care îl gestionează o mână mai mare de securişti, patronaţi de Iohannis prin uneltele pe care le au, şefii parchetelor, ofiţeri din servicii şi toate portocalele care încep să iasă la iveală. Un alt motiv a fost faptul că am fost provocaţi. Nu te poţi aştepta că PSD, cel mai mare partid din Europa, să-l ameninţi de o lună şi jumătate, să-l jigneşti, să-l insulţi şi să nu reacţioneze”, a explicat Liviu Dragnea.

Doljenii, care reprezintă una dintre organizațiile de bază ale PSD, și-au arătat susținerea pentru organizația de la centru scandând împreună cu ceilalți manifestanți ”Vrem prosperitate, nu Securitate!”

În Piața Vicoriei din București s-au strâns, sâmbătă 9 iunie, peste 280.000 de manifestanți ce au participat la mitingul împotriva abuzurilor organizat de Partidul Social Democrat.

 

 


Powered by [ Universal Post Manager ] plugin. MS Word saving format developed by gVectors Team www.gVectors.com