Peste 1200 kg legume și fructe confiscate de polițiștii craioveni

0
5
control fructeÎn urma derulării unei acțiuni pe linia prevenirii şi combaterii activităţilor ilicite de comerţ din domeniul legume – fructe ”, polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au efectuate verificări și controale la 12 societăţi comerciale, precum și la 7 persoane fizice.
Acțiunea de ieri s-a desfășurat în municipiul Craiova, iar ca urmare a abaterilor constatate de polițiștii de profil au fost aplicate 7 sancţiuni contravenţionale de peste 89.000 lei.
De asemenea, s-a dispus confiscarea a 1.215 kg legume fructe pentru care agenți economici din Craiova nu au putut prezenta documente de proveniență.
În urma unui controlul efectuat, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au constatat că reprezentanții unui agent economic dețineau 400 kg legume și fructe, pentru care nu s-au putut prezenta documente de provenienţă. Agentul economic a fost sancţionat contravenţional cu 20.000 lei conform Legii 12/1990 rep., dispunându-se totodată confiscarea celor 400 kg de legume și fructe.
   

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

17 − seven =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.