O femeie de 71 de ani a dus la politie un portofel cu 5.900 de euro

0
6
24208825_3465138700176695_1525493493_oAstăzi, polițiștii doljeni au fost plăcut surprinși de un gest exemplar făcut de o femeie în vârstă de 71 de ani, din comuna Negoi, județul Dolj.
 În dimineaţa zilei de marţi, 28 noiembrie, în jurul orei 08:30, la sediul Postului de Poliție Negoi s-a prezentatCURUCU ELISABETA,  o pensionară în vârstă de 71 de ani, din localitate, care le-a spus polițiștilor că în urmă cu puțin timp, în aceeași dimineață, în timp ce se deplasa pe drumul comunal din vecinătatea locuinței sale, a observat pe jos un portofel în care se aflau mai multe bancnote.
De îndată ce a găsit acest portofel, femeia nu a ezitat și s-a prezentat la sediul Postului de Poliție Negoi pentru a preda bunul găsit.
 Banii, 5900 de euro, au fost predați de femeie pe bază de proces-verbal, iar polițiștii doljeni au început să efectueze verificări pentru identificarea persoanei păgubite.
Ulterior, la scurt timp după ce femeia a predat banii oamenilor legii, la sediul aceluiași  Post de Poliție Negoi s-a prezentat CĂLDĂRARU ADRIAN, de 48 de ani, din aceeași localitate , care , de asemenea le-a spus polițiștilor că, asemenător Elisabetei Curucu, a găsit tot în această dimineață, pe aceelași drum comunal, suma de 600 de euro .
Într-un timp relativ scurt, o echipă de polițiști a reușit să-l identifice pe cel care a pierdut suma de bani, în persoana unui bărbat de 34 ani, din comuna Negoi.
Persoana în cauză le-a declarat polițiștilor că în timp ce se îndrepta spre domiciliul părinților săi, a pierdut suma de bani cu o noapte în urmă, când s-a întors în România,  banii  fiind agonisiți de către bărbat în ultimele luni de muncă pe teritoriul Spaniei, unde și-a desfășurat activitatea ca zilier în agricultură.
 Cu această ocazie, reprezentanții Poliției doljene au adresat mulțumiri atât femeii de 71 de ani, pensionară, văduvă, care locuiește singură cât și bărbatului de 48 de ani,  pentru simțul civic extraordinar de care au dat dovadă atunci când au predat Poliției importanta sumă de bani.
   

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

5 − 4 =

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.