STARE DE FAPT
http://staredefapt.ro/mai-multi-doljeni-s-au-ales-cu-dosare-penale-pentru-infractiuni-la-regimul-rutier/
Export date: Sun Jul 22 10:56:14 2018 / +0000 GMT

Mai mulți doljeni s-au ales cu dosare penale pentru infracțiuni la regimul rutier


politia 2În noaptea de 10/11 ianuarie a.c, în jurul orei 0415, polițiști din cadrul Poliției Filiași l-au depistat pe O. NICOLAE, de 30 ani, din comuna Braloștița, în timp ce conducea un autoturism, având perioada de valabilitate a autorizaţiei de circulaţie provizorie expirată din data de 10.01.2018.

În cauză polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de conducerea unui vehicul neînmatriculat.

 

·         

 

Miercuri,  10 ianuarie 2018, în jurul orei 1900, polițiști din cadrul Postului de Poliție Cârna și Postului de Poliție Goicea efectuând activitatea de supraveghere și control a traficului rutier, l-au depistat pe G. IONUȚ, de 27 de ani, din comuna Desa, în timp ce conducea un autoturism,  pe DN 55A, în comuna Cârna, fără a avea asupra sa documentele autoturismului.

 Din verificările efectuate de oamenii legii, a rezultat că autoturismul condus de bărbatul de 27 de ani figurează cu mențiunea ,, înmatriculare inactivă” în bazele de date ale poliției .

 În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul neînmatriculat.

 

·         

 

Ieri, 10 ianuarie 2018, în jurul orei 1030, polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat s-au sesizat cu privire la faptul că, pe strada Horea Cloșca și Crișan  din localitate, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu pagube materiale.

 Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a constatat că F. AUREL, de 76 ani, din comuna Ciupercenii Noi, în timp ce conducea un autoturism fără a deţine permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte vehiculul condus, nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism condus regulamentar de C. MĂDĂLIN, de 29 ani, din localitate.

 În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul având permis de conducere necorespunzător categoriei din care face parte vehiculul condus.