La Teatrul Colibri week-end-ul cu povești se petrece!

621

Sâmbătă, 28 septembrie 2019, la ora 18:00 este programat spectacolul Prietenii Motanului Încălțat, o propunere de interpretare a cunoscutei povești venită din partea actriței Iulia Cârstea, care semnează scenariul și regia, și pe care o regăsim în distribuție alături de actorii Daniel Mirea, Oana Stancu, Alis Ianoș, Emanuel Popescu. Scenografia poartă semnătura Eugeniei Tărășescu – Jianu. Spectacolul, ce prezintă isprăvile unei trupe amatoare de teatru de păpuși și admiratoare a vestitului motan, a fost prezentat în această lună la Festivalul de Arte şi Tradiţii Româneşti de la Slatina, la invitația Centrului Judeţean de Artă şi Cultură Olt.

 Duminică, 29 septembrie 2019, la ora 11:00 își spune povestea Ursul păcălit de vulpe, de Ion Creangă, în spectacolul cu scenariul, regia şi scenografia semnate de Valentin Dobrescu, muzica Alin Macovei – Moraru, cu actorii: Ionica Dobrescu, Daniel Mirea, Mugur Prisăcaru, Alla Cebotari, Adriana Ioncu, Emanuel Popescu.

În luna octombrie, publicul se va bucura de spectacolele: Gogoașa și Năzdrăvanul Petrișor (5 octombrie), Povestea celor trei purceluși (6 octombrie), Prințul Broască (12 octombrie), Fata babei și fata moșneagului (13 octombrie), Sarea în bucate (19 octombrie), Alis în lumea păpușilor (20 octombrie), Pinocchio (26 octombrie), Cântăreții din Bremen (27 octombrie).

Preţ bilet: 7 lei sau 10 lei, în funcţie de categoria locului. Biletele se pot procura de la Agenţia Teatrului Colibri. Reamintim că după ora începerii spectacolului accesul în sală nu mai este permis.

De asemenea, începând din luna octombrie, în fiecare zi de sâmbătă, de la ora 11:00, actorii Teatrului Colibri vor prezenta spectacole – lectură, în Sala Studio, prețul biletului pentru un astfel de spectacol fiind 10 lei. Titlurile programate în octombrie sunt: Scufița Roșie (05 octombrie), Albă ca Zăpada (12 octombrie), Harap-Alb (19 octombrie) și Poveste cu Apolodor (26 octombrie).  Acestea vor fi citite și ilustrate de actorii Rodica Prisăcaru și Mugur Prisăcaru cu mijloace specifice teatrului de animație, spectatorii fiind mereu implicați în poveste.