This page was exported from STARE DE FAPT [ http://staredefapt.ro ]
Export date: Fri Feb 23 4:43:31 2018 / +0000 GMT

Infracțiuni la regimul silvicpolitia (2) Ieri, 06 februarie 2018, în jurul orei 1400, polițiști din cadrul Secției 12 Poliție Daneți l-au depistat, în comuna Amărăștii de Jos, pe C. HERMAN, 42 ani, din localitate, în timp ce transporta cu un atelaj hipo cantitatea de 0,386 mc material lemnos esență salcâm, pe care îl tăiase din pădurea aparținând Ocolului Silvic Dăbuleni.

Materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării, fiind predat în custodie reprezentanților din cadrul Ocolului Silvic Dăbuleni.

În cursul aceleiași zile, polițiști din cadrul aceleiași secții de poliție au depistat în  comuna Amarastii de Jos, pe M. COSTEL, de 53 ani, din localiate, în timp ce transporta cu un atelaj hipo cantitatea de 0,537 mc material lemnos esență salcâm, pe care îl tăiase din pădurea aparținând Ocolului Silvic Dăbuleni.

Materialul lemnos a  fost ridicat în vederea confiscării, fiind predat în custodie reprezentanților Ocolului Silvic Dăbuleni.

În ambele cauze s-au întocmit dosare penale pentru săvârșirea infracțiunilor de tăiere ilegală și sustragere de material lemnos.

 

 


Powered by [ Universal Post Manager ] plugin. MS Word saving format developed by gVectors Team www.gVectors.com