This page was exported from STARE DE FAPT [ http://staredefapt.ro ]
Export date: Mon Sep 24 11:56:29 2018 / +0000 GMT

Infracţiuni la regimul circulaţieiLa data de 26 iunie a.c., poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Galiciuica au depistat, pe DJ 561D, în localitate, un bărbat de 32 de ani, din Băileşti, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat în circulație.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul neînmatriculat.

 

În noaptea de 26/27 iunie a.c., patrula de siguranță publică din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova a depistat un tânăr de 29 de ani, din comuna Măceșu de Jos, în timp ce conducea un autoturism pe drumurile publice din municipiu.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că autoturismul figura radiat din evidența autorităților bulgare din luna martie a acestui an.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul neînmatriculat.  

 

În noaptea 26/27 iunie a.c., poliţişti  din cadrul Secţiei 5 Poliţie Craiova, în timp ce executau serviciul de patrulare, au efectuat semnalul regulamentar de oprire a unui autoturism.

Conducătorul acestuia şi-a continuat deplasarea, ignorând semnalele efectuate, iar pe Aleea 4 Şimnic, în sensul giratoriu din intersecţia cu Centura de Nord, a pierdut controlul volanului din cauza vitezei şi a lipsei de experienţă, oprindu-se în şanţul de pe partea stângă a DN 6B.

Conducătorul auto a încercat să fugă, însă a fost prins de poliţişti şi condus la sediul secţiei.

Oamenii legii au stabilit că autoturismul a fost condus de un tânăr de 18 ani, din comuna Teslui, care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 

La data de 26 iunie a.c., poliţişti din cadrul Secției 6 Poliţie Craiova au oprit pentru control un autoturism condus de către un tânăr de 21 de ani, din Craiova.

Cu ocazia verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că tânărul avea suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 

 


Powered by [ Universal Post Manager ] plugin. MS Word saving format developed by gVectors Team www.gVectors.com