This page was exported from STARE DE FAPT [ http://staredefapt.ro ]
Export date: Tue Sep 25 17:10:02 2018 / +0000 GMT

Fântâna Purcarului intră în reabilitare
Primarul Craiovei a anuțat începerea produrilor pentru reabilitarea fântânii Purcarului dar și pentru extinderea centrului vechi către Piața Veche.

„Atât în mandatul meu cât și al doamnei Lia Olguța Vasilescu fântânile monumente istorice ale Craiovei nu au fost uitate.

Fântâna Jianu a fost reabilitată odată cu modernizarea Grădinii Botanice.

Fântâna Popova, împreună cu toată zona adiacentă acesteia și cu străzile ce se intersectează în piațeta acesteia, urmează să fie reabilitată printr-un proiect amplu finanțat din fonduri europene. Documentația este aproape gata de depunere. Imediat după aprobare vom demara procedurile de proiectare și execuție.

Fântâna Purcarului va fi reabilitată din bugetul Primăriei! Pentru aceasta există deja realizat un proiect și urmează să licităm și execuția. În cel mai scurt timp posibil vor începe lucrările și la acest monument istoric. Mai mult, Fântâna Purcarului va fi inclusă în proiectul de extindere a centrului istoric al Craiovei ce va include zona Pieței Vechi și vechile hanuri de lângă aceasta. Astfel, cel mai de succes proiect finanțat din fonduri europene al Craiovei se va extinde și către Piața Veche”, a precizat Mihail Genoiu. 

 

 


Powered by [ Universal Post Manager ] plugin. MS Word saving format developed by gVectors Team www.gVectors.com