This page was exported from STARE DE FAPT [ http://staredefapt.ro ]
Export date: Sun Aug 19 13:49:55 2018 / +0000 GMT

Elevii se pot înscrie la Evaluarea NaționalăÎn perioada 04 - 08 iunie 2018, absolvenţii de clasa a VIII-a se pot înscrie la examenul de Evaluare Naţională. În județul Dolj 5319 elevi frecventează cursurile clasei a VIII-a.

Înscrierea se realizează în toate unitățile de învățământ care școlarizează elevi de clasa a VIII-a.

Elevii cu situația școlară neîncheiată, corigenți, repetenți, retrași etc. nu vor fi înscriși la examenul de Evaluare Națională pentru absolvenții de clasa a VIII-a.

Pentru susținerea Evaluării Naționale au fost desemnate, pentru prima dată, centre de examen. La nivelul județului Dolj s-au constituit 90 centre de examen la care au fost arondate cele 156 unități de învățământ gimnazial.

Unitățile de învățământ arondate, vor transfera Centrului de Examen, de care apartin, prin SIIIR, listele cu elevii promovați din clasa a VIII-a, înscriși la examenul de Evaluare Națională, asumate prin semnatură de către directorul și secretarul unității de învățământ, respectiv toate documentele și datele, privind înscrierea candidaților, asigurând o bună colaborare cu Centrele de Examen, pe parcursul desfășurării examenului de Evaluare Națională pentru absolvenții de clasa a VIII-a.

 

 


Powered by [ Universal Post Manager ] plugin. MS Word saving format developed by gVectors Team www.gVectors.com