STARE DE FAPT
http://staredefapt.ro/din-aceasta-sesiune-lavinia-craioveanu-este-vicelider-al-grupului-psd-din-senatul-romaniei-cu-noi-atributii/
Export date: Wed Jul 18 6:22:40 2018 / +0000 GMT

Din această sesiune, Lavinia Craioveanu este vicelider al Grupului PSD din Senatul României cu noi atribuții


lcParlametarii doljeni ai PSD ocupă funcții importante în Parlamentul României.


Senatorul Lavinia Craioveanu a fost aleasă și în această sesiune parlamentară vicelider al Grupului PSD din Senat, de data această ocupând scaunul din dreapta liderului Nicolae Șerban, tinundu-i locul acestuia în lipsă.


Lavinia Craioveanu a fost aleasă în locul senatorului Ioan Denes care a plecat președinte al Comisiei de regulament, înlocuindu-l astfel pe ministrul Mihai Fifor.


Lavinia Craioveanu este conștientă că odată cu această funcție vin și noi responsabilități.


imagine plen senat”Prima zi de lucru din această legislatură ca "mână dreaptă" a liderului de Grup  o nouă sesiune parlamentară. Să ne dea Dumnezeu putere de muncă și înțelepciune pentru că ne dorim să ne ridicăm la înălțimea asteptărilor alegătorilor noștri. Mult succes tuturor colegilor!”, a anunțat senatorul Lavinia Craioveanu pe Facebook.


Traducere pentru cei care înțeleg mai greu: vicelider de grup cu noi atribuții, începand din această sesiune, adică prima dată în această legislatură este mâna dreapta a liderului de grup Nicolae Șerban, pentru că în precedenta sesiune nu a fost (nota redactorului).