STARE DE FAPT
http://staredefapt.ro/au-fugit-de-politie-cu-drujba-furata-in-portbagaj/
Export date: Sat Aug 18 8:39:07 2018 / +0000 GMT

Au fugit de poliție cu drujba furată în portbagaj


politia 2În noaptea de 07/08 februarie 2018, în jurul orei 2345,  polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Craiova s-au sesizat cu privire la faptul că, pe strada Caracal, conducătorul unui autoturism a mărit brusc viteza de deplasare la vederea autospecialei de poliție.

S-a procedat la urmărirea acestuia având în funcțiune semnalele acustice și luminoase ale autospecialei de poliție și s-a reușit blocarea în trafic, pe aceeași stradă, cu ajutorul altei patrule de polițiști.

Oamenii legii au legitimat și identificat ocupanții autoturismului, stabilind că se numesc O. DANIEL, de 22  ani, din  Craiova,  N. BOGDAN, de 36 ani, din Cârcea, C. RĂZVAN, de 21 ani, din Craiova și O. SORINA, de 19 ani, din Craiova.

În urma efectuării controlului autoturismului, în portbagajul acestuia a fost găsită o drujbă cu privire la care cei patru ocupanți ai autoturismului au recunoscut că, în cursul aceleiași nopți, au sustras-o din incinta unui șantier al unei societăți comerciale cu punct de lucru în comuna Cârcea.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.